Tekenen & schilderen voor ouderen

Tekenen en schilderen voor ouderen en voor minder ouderen

Tekenen en schilderen voor ouderen/zingevingTekenen en schilderen voor ouderen is ‘samen zijn’. Elkaar leren kennen en met elkaar iets moois maken. Ervaringen delen, maar ook van elkaar leren. En wie weet komen er vriendschappen uit voort. Onder het genot van een kop thee of koffie, in een huislijke omgeving, kunt u uit vele voorbeelden een keuze maken om als inspiratie te dienen.

Data: Op aanvraag 

Wanneer het niet mogelijk is om naar de ‘huiskamer’ in de Bink 36 te komen, kom ik graag naar uw huis om daar met u te tekenen of schilderen. Vooral voor mensen met dementie is een individuele benadering fijn.

De kosten bedragen € 75,- per keer. Als u een aanvullende verzekering hebt worden de kosten gedeeltelijk vergoed. Dit is inclusief de materialen die ik meeneem. U hoeft dan nergens voor te zorgen.

Een mens is nooit te oud…………………

Het weer ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het ervaren van ontspanning en vreugde geeft een gevoel van eigenwaarde, levenszin en zelfvertrouwen

Cliënt die veel piekert: ‘Met dit werken ben ik even uit mijn eigen leven gestapt en kan ik met dit fijne gevoel weer een paar dagen vooruit’.

Tekenen en schilderen voor ouderenTekenen en schilderen voor ouderentekenen en schilderen voor ouderen

Folder 2020 als PDF – Tekenen en schilderen voor ouderen Lees meer over de tarieven >> De prijs voor werken bij u thuis is € 75,00 . De aanvullende verzekering vergoedt een groot gedeelte 

Zorgvilla Expert

Reacties zijn gesloten.