Tarieven 2023

Tarieven 2017 Kunstzinnige Therapie | Agnes Hulleman

Tarieven 2023

Kom gerust langs voor een gratis oriënterend kennismakingsgesprek in de Bink 36 met een uitleg over de therapie die bij jou zou aansluiten. Ook fijn om de sfeer van de omgeving te kunnen ‘proeven’.

Tarieven kunstzinnige therapie

Tarieven 2023 zijn: Een sessie voor een volwassene (individueel) is € 75,00 (inclusief materialen). Inclusief een behandelplan bij de 4e sessie en een eindverslag (bij de laatste sessie) na ongeveer 10 à 12 sessies.
Een sessie is 60 minuten (acclimatiseren/aankomen, drie kwartier kunstzinnig werken en de afronding van de sessie). Er kan een uitloop zijn naar 75 minuten. Sessie bij u thuis is € 80,00 (in Den Haag)

Tarieven kunstzinnige begeleiding

Tarieven 2023 zijn: Een sessie voor een volwassene (individueel) is € 75,00 (inclusief materialen).
Een sessie is 60 minuten (acclimatiseren/aankomen, drie kwartier kunstzinnig werken en de afronding van de sessie). Er kan een uitloop zijn naar 75 minuten. Sessie bij u thuis is € 80,00 (in Den Haag)

Intake:
De intake en de anamnese is aan het begin van de eerste schildersessie, waarin die dag dus ook al kunstzinnig gewerkt wordt. Bij een uitgebreide anamnese is er een vervolg aan het begin van de tweede schildersessie.

Menig zorgverzekeraar vergoedt de kunstzinnige therapie meestal gedeeltelijk via het aanvullend pakket. Uw verzekeringspolis geeft u hierover duidelijkheid. Daar vindt u ook of er een verwijsbrief of indicatie gevraagd wordt van uw (huis)arts of behandelaar om voor vergoeding in aanmerking te komen. Meestal is dit niet nodig.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of een kijkje nemen op de website www.kunstzinnigetherapie.nl

Een indicatie van wat uw ziektekostenverzekering vergoedt kunt u vinden op:

https://www.kunstzinnigetherapie.nl/vergoedingen

Zoek op deze pagina uw eigen zorgverzekeraar en polistype.

Informeert u vervolgens voor alle zekerheid bij uw verzekeraar of dit dan ook voor uw eigen polisvoorwaarden geldt!

Tarieven 2016 Kunstzinnige Therapie | Agnes Hulleman

Betalingsvoorwaarden:
Steeds aan het einde van de maand ontvangt u een factuur over de sessies van die maand met het verzoek om deze binnen twee weken te voldoen.

Afzeggingen:
Afzeggen van een afspraak kan per telefoon of mail, echter wel minimaal 24 uur van tevoren. Afspraken minder dan 24 uur van tevoren afgezegd, worden wel in rekening gebracht.

Geheimhouding:
De therapeut heeft een geheimhoudingsplicht tegenover derden. Alleen met uw schriftelijke toestemming kan de therapeut gegevens verstrekken aan derden. De therapeut heeft geen toestemming van u nodig voor het (anoniem) bespreken van een casus tijdens supervisie, intervisie of voor overleg met een collega. Deze collegae hebben overigens ook geheimhoudingsplicht.

Uw dossier:
De therapeut bewaart uw gegevens in een dossier, op zodanige wijze dat geheimhouding van de inhoud en de privacy is gewaarborgd.

AVG: PRIVACYVERKLARING AGNES

Klachten:
Bent u niet tevreden over de behandeling of heeft u een klacht? Laat het mij weten!
Daarnaast kunt u, als wij er niet uitkomen, verschillende wegen bewandelen om uw klacht kenbaar te maken. Zie daarvoor op de site van de NVKToag: www.kunstzinnigetherapie.nl

Reacties zijn gesloten.