Coaching

Vanaf juli 2023 is de praktijk in de Bink gesloten. Ik ga verder als samenwerkingsverband bij Raja Psychologie in de van Aerssenstraat 16 te Den Haag. Zie hiervoor http://www.rajapsychologie.nl

Coaching bij Loopbaanbegeleiding, Reïntegratie en Studie- en Beroepskeuze

Kunstzinnige begeleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Hier ligt de nadruk op het inzicht krijgen in wat iemand wil en kan. Denk hierbij aan loopbaanbegeleiding, reïntegratie en studie- en beroepskeuze. Deze vorm van begeleiding kan ook in groepen plaatsvinden.

Coaching bij Loopbaan, Reintegratie en Studie- en BeroepskeuzeCreatieve Loopbaanbegeleiding
Creatieve loopbaanbegeleiding is een onderdeel van kunstzinnige begeleiding. Tijdens de training ‘kunstzinnig coachen bij loopbaanbegeleiding’ ontdek je je eigen ik door aan de slag te gaan met kunstzinnige opdrachten. Wie ben je nu en wat wil je voor de toekomst. Hoe kun je je vastzittende patronen doorbreken om nieuwe stappen voor de toekomst te maken.

Meer weten over de creatieve loopbaanbegeleiding

Coaching bij Loopbaan, Reintegratie en Studie- en BeroepskeuzeKunstzinnig Coachen bij Reïntegratie

Tijdens de training ‘Kunstzinnig Coachen bij Reïntegratie’ ontdek je hoe je sterker kunt worden door aan de slag te gaan met het versterken van vaardigheden. Je wilt een bepaald doel bereiken en hebt daar vaardigheden voor nodig. Welke vaardigheden zijn dit en welke kun je nog verbeteren om dit doel te bereiken. Je moet in beweging komen en dit gaan wij doen!

Meer weten over kunstzinnig coachen bij reïntegratie 

Coaching bij Loopbaan, Reintegratie en Studie- en BeroepskeuzeStudie Loopbaanbegeleiding
Studie loopbaanbegeleiding is een onderdeel van kunstzinnige begeleiding. Tijdens de training ‘coachen bij loopbaanbegeleiding studie- en beroepskeuze’ ontdek je je passie. Waar loop jij warm voor, want dit is de basis voor al de stappen die je in de toekomst gaat maken.

Meer weten over studie loopbaanbegeleiding

[

Wilt u kijken of deze vorm van begeleiding ook bij u past?
Maak geheel vrijblijvend een afspraak: 06-43 80 0555. Aan deze afspraak zijn geen kosten verbonden.
Referentie:
Benjamin zegt: Met veel plezier ben ik het afgelopen jaar regelmatig bij Agnes langs geweest. Ik voelde me altijd heel welkom en voor ik ging werken maakten we altijd eerst een praatje. Agnes hielt een goed intake waardoor we op een lijn zaten. Achteraf kreeg ik een uitgebreid verslag mee met alle werken die ik heb gemaakt. De ruimte is prettig en er er is veel materiaal aanwezig waardoor je veel kan uitproberen. Ik heb hier geleerd om in alle rust te schilderen, tekenen en daarnaast om ben wat dichter bij mezelf gekomen. Dankzij jouw liefdevolle houding!

Meer referenties

Reacties zijn gesloten.