Kunstzinnig Coachen bij Reïntegratie

Kunstzinnig Coachen bij Reïntegratie

Tijdens de training ‘Kunstzinnig Coachen bij Reïntegratie’ ontdek je hoe je sterker kunt worden door aan de slag te gaan met het versterken van vaardigheden. Je wilt een bepaald doel bereiken en hebt daar vaardigheden voor nodig. Welke vaardigheden zijn dit en welke kun je nog verbeteren om dit doel te bereiken. Je moet in beweging komen en dit gaan wij doen!

Dag 1

Kunstzinnig Coachen bij Reintegratie

Wie ben jij als persoon
Fase 1. Je start met na te denken over wie je bent en gebruikt daarvoor vormen, beelden of kleuren en werkt dit uit op papier. Je bent daar helemaal vrij in en dat is ook de bedoeling.
Fase 2. Met deze voorstelling gaan we aan de slag. We gaan op zoek naar jouw vaardigheden en welke vaardigheden je nog nodig zou hebben.

Dag 2 

We gaan de vaardigheden die je nog nodig hebt versterken
Fase 1. We hebben tijdens de vorige dag ontdekt welke vaardigheden jij nog zou willen versterken. Deze vaardigheden zijn bepalend voor de opdracht die je krijgt. Bijvoorbeeld je hebt altijd leiding gegeven en daarbij is je persoonlijkheid een belangrijk onderdeel. In je functie heb je gemerkt dat jij je meer wilt opstellen als begeleider van werknemers, maar dit vind je moeilijk. Je hebt de indruk vaak hard over te komen. Door het werken met zachte materialen – zoals pastelkrijt – wordt je de ervaring meegegeven hoe je dit kunt aanpakken.
Fase 2. Je hebt met materialen een ervaring opgedaan en deze gaan wij bespreken. Voelen is vaak ervaren en dat gaan we nu onder woorden brengen. Hoe zou je de opgedane ervaringen in praktijk kunnen brengen.

Dag 3

Wat is het verschil hoe je bent en wie je wilt zijn
We bekijken de eerst dag en de tweede dag. Wie ben je en wie wil je zijn. Wat is het verschil in de werken die je hebt gemaakt en waardoor komt dit. Welk gevoel kun je gebruiken om te worden wie je wilt zijn en hoe ga je dit vasthouden. Dit is de beweging die er bij jou moet komen.

Dit gevoel ga je nog een keer in een oefening uitwerken om te kunnen ervaren wat dit gevoel met je doet.

“Verstand is een slechte raadgever om contact te krijgen met de werkelijkheid”

Coachen bij Loopbaanbegeleiding totaal 6 uur is € 240,- | Lees meer over de tarieven >>

Reacties zijn gesloten.